Page 1 of 2

there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Mon Oct 03, 2016 5:43 pm
by 10kingoli
I have the problem that only ??? appear this morning has everything works
what can be wrong

Re: there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Tue Oct 04, 2016 11:17 am
by 10kingoli
The Commander also shows the laptop only Question marks
the Commander shows also connected to 2B.all over Question marks and that is battery symbol does not appear.
I can also use the controller and the commands arrive at b2.I can but the different program mode select Question marks stay in commander.
it can not be is that b2 broken or the 2B Digital Interface link?

Re: there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Wed Oct 05, 2016 1:31 pm
by admin
Can you post your logs?

Si

Re: there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Wed Oct 05, 2016 4:36 pm
by 10kingoli
05.10.2016 17:34:44 ************************************************************************
05.10.2016 17:34:44 COM1 found
05.10.2016 17:34:45 COM3 found
05.10.2016 17:34:45 Commander Version 2.1.26
05.10.2016 17:34:45 Built on 16.08.2014 19:29
05.10.2016 17:34:45 Loading Settings from:startup.dat
05.10.2016 17:34:48 Serial Port Opened (COM3)
05.10.2016 17:34:48 sTx:D

I hope that you mean

Re: there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Wed Oct 05, 2016 4:43 pm
by 10kingoli
here as a picture

Re: there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Thu Oct 06, 2016 10:17 am
by admin
It appears that the 2B is not responding to your Computer.

You say 'since today' Have you ever had Commander working? It it has been, then you might need to investigate what has changed on your computer. But a few questions.....

What version of firmware are you running on the 2B?

Is the Digital Link Cable connected?

Have you installed the drivers correctly?

Have you tried selecting the other COM port?

Have you enabled Commander on the 2B (you should see an arrow on the bottom line of the screen display).

Si

Re: there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Thu Oct 06, 2016 11:00 am
by 10kingoli
Hi
The commander run on two computers without problems But now he is not running anymore on the two computers.
The Firmware is 2.104
the Digital Link Cable is connected
the drivers are correctly installed
I also used other usb ports but the same problem
Yes i have the commander in b2 switched on i resetet the b2

Could it be that something is broken on the b2?
I can give with the commander command to the b2 which also be accepted. Only I cant see them in the commander Because the question marks remain.

Re: there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Sat Oct 08, 2016 11:59 am
by 10kingoli
Is perhaps the 2B Digital link interface broken ?If I start the commander without the b2 and push connect is synonymous displayed connect and no error.

Re: there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Mon Oct 17, 2016 6:29 pm
by Boardy
Did you choose a programm after setting the 2b to commander mode? The prgramm should have a > in front

Re: there are only ???? appear in the commander since today

Posted: Tue Jan 17, 2017 5:30 pm
by pincher
was this issue ever resolved? I get the same problem but it is my first time using the device on a windows 10 machine

I tried uninstalling and reinstalling with latest drivers and downloaded the lated commander. the commander connects to the 2B but the 2B doesn't recognise the commander, no arrow in the display screen.

I tried it on a Mac running Sierra but the commander doesn't even run, which I put down to Sierra.