Page 2 of 2

Re: E-stim connect stops working after about half a minute

Posted: Mon Aug 12, 2019 11:27 am
by thomas1fr
Hello,

I have the same configuration than the first post here (Macbbok pro, etc.) and I have the same issue. When I play with estim connect, it lags and it is very difficult for the driver to control my 2B.

I haven't found the solution yet.

One of you said he stops wifi on the iPhone and all is OK. Does it mean that the iPhone makes a trouble and if I stop wifi on the iPhone, the problem will be solved?

As estim connect uses internet (Safari), do I have to open a specific port? May be Safari is not the good one? Do I have to try with an other browser?

Thanks for your answer

Tom

Re: E-stim connect stops working after about half a minute

Posted: Tue Aug 13, 2019 4:44 pm
by LondonSubNigel
You shouldn't need to open any ports - all the connections from Estim Connect go out from your computer to the server, and in most typical home broadband setups, that's not an issue.

Re: E-stim connect stops working after about half a minute

Posted: Wed Aug 21, 2019 4:23 am
by thomas1fr
When the driver clics on a new setting, my box react with a 30 seconds delay... and you say it's not an issue?

I think it is unusable. It was perfect with Commander2 (unfortunately impossible to download now) and with estim-connect, it is simplier to connect but impossible to play due to the lag after some minutes of game

Re: E-stim connect stops working after about half a minute

Posted: Wed Aug 21, 2019 8:36 am
by estim_si
No Nigel said typically it’s not an issue, as generally we don’t have people reporting such long delays. You do appeal to be having an issue, which we can investigate further.

Does it occur on chrome? Exactly what versions of MacOS do you have?

Have you emailed support info@e-still.co.uk?

Si


Sent from my iPhone using Tapatalk