Triphase connector cable

The powerbox that started it all. No longer manufactured and replaced by the new ElectroHelix, but still a popular unit.
Post Reply
Milestone44
Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Apr 06, 2013 10:06 pm

Triphase connector cable

Post by Milestone44 » Wed Dec 11, 2013 8:22 pm

Can you use a triphase cable with the series 1



User avatar
admin
Site Admin
Posts: 881
Joined: Tue Feb 19, 2008 8:14 pm
Location: Watford,UK
Contact:

Re: Triphase connector cable

Post by admin » Tue Dec 17, 2013 10:49 am

No. The Triphase cable needs two channels to operate correctly, and the Series 1 is a single channel, dual output unit.

Si
E-Stim Systems Ltd

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest